BARTIN / AMASRA - Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çağatay ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1975 yılında Adana´nın Kadirli ilçesinde dünyaya geldim. İlk, Orta ve Lise eğitimimi memleketimin çeşitli okullarında aldım. Lisans eğitimimi 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diler Eğitimi bölümünde; Yüksek Lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Yönetim ve Organizasyon alanında tamamladım. Kadrolu öğretmenlik hayatıma 2004 yılında Gaziantep ili Nurdağı ilçesinde İngilizce Öğretmeni olarak başladım. Mecburi hizmetimin ardından 2006 yılında Bartın´a tayinim çıkması ile merkeze bağlı Akpınar İlköğretim Okulunda 4 yıl görev yaptım. 2010 yılı itibarı ile sırasıyla Akçamescit, Bakioğlu ve Akbaş İlköğretim okullarında görev yaptıktan sonra Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tayin oldum. Burada 2015 yılına kadar öğretmen olarak 2015 - 2019 yılları arasında ise Müdür Yardımcısı olarak hizmet ettim. 2019 yılı Eylül ayı itibarı ile Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak tayin edildim. Evliyim ve Arda isimli bir oğlum var.